Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Project M is jarig!
#1
Beste leden,

Het is vandaag precies één jaar geleden dat Project M begon. In de tussentijd hebben we het eerste hoofdevenement gehad en wat een mooi evenement was dat.


Helaas ook iets minder goed nieuws, want na dit jaar van opbouw gaat Daniël Valk helaas het bestuur verlaten. Wees niet bang dat je hem zult missen, want hij zal vanaf nu het spelleidersteam gaan versterken.

Er staan weer een aantal mooie evenementen op de planning, waarvan één het gala. We zouden graag van jullie willen horen wat jullie hiervan verwachten, zodat we het gala enorm tof kunnen maken. Vul daarom hier de poll in: https://projectmlarp.nl/forum/showthread.php?tid=42 .

Als laatste heeft elke afdeling een IC bericht gekregen op het forum van de afdeling naar aanleiding van de uitslag van de Afdelingsbeker van Academie der Toverkunsten 1.


Fijne dag nog verder.

Groeten,
Het bestuur
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Forum

© 2017 Project M. All Rights Reserved.!

Academie der Toverkunsten en Project M zijn op geen manier verbonden met J.K. Rowling, Scholastic Books of Bloomsbury Publishing of Warner Bros. Er is geen bedoeling om gebruik te maken van het recht op personages, namen of foto’s. Academie der Toverkunsten is een evenement dat gaat over tovenaars en heksen, het is geen Harry Potter evenement. We vinden de Harry Potter verhalen wel gaaf en als jij dat ook vind, kom dan vooral meedoen

              Quick Links

              User Links