Als je komt spelen op een evenement van Project M, dan is het handig als je het regelsysteem hebt doorgelezen. Ook voor het maken van je personage is het regelsysteem erg handig, want hierin word alles uitgelegd.

Project M organiseert wizard LARP. Dit betekend dat er een simpel regelsysteem is.  Elk personage studeert op de Academie der Toverkunsten. Voordat jouw personage op de Academie der Toverkunsten komt studeren heeft het personage al een groot deel van de magische opleiding gevolgd. Dit betekend dat iedereen op de Academie der Toverkunsten basisvaardigheden magie heeft. Voor de rest moet je alles tijdens het spel ontdekken.  Iedereen van een studie krijgt les, waardoor bepaalde vaardigheden of spreuken worden geleerd. Deze zijn te vinden in het informatieboek.

Je kan de spreuk of vaardigheid van jouw jaar en studie na de lessen op zaterdag.

Het kan ook zijn dat je wezens tegenkomt die spreuken of vaardigheden hebben die niet in het regelsysteem staan. Meestal word er dan gebruik gemaakt van een call. De calls staan ook uitgelegd in het informatieboek.

Druk op het logo van de Academie der Toverkunsten om het informatieboek te openen.

 

logo hd

 

Updates

Wat er is veranderd sinds vorige update:

  • Gouden regels
    • “Drank is niet toegestaan voor 2 uur ‘s nachts en voor deelnemers onder de 18.” is verwijderd
    • “Alcohol onder de 18 is niet toegestaan. Daarnaast is het drinken van alcohol alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen plek en mag er daarna niet meer IC het spel in worden gegaan.” is toegevoegd
  • Spreuken
    • Magische conditie is verlaagd van 10 seconden naar 5 seconden.