Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen met Academie der Toverkunsten.

Volg gewoon het stappenplan en dan zien we je op de Academie!

Personage

Als je komt spelen op Academie der Toverkunsten, dan is het belangrijk om van te voren te weten wat je wilt gaan spelen. Er zijn namelijk een aantal dingen die je bij de inschrijving al moet weten, zodat je je kan inschrijven. Er is namelijk per jaar per afdeling maar beperkt plek om te zorgen dat er een evenwichtige groep is. Zorg dat je voor je keuze kijkt in het informatieboekje, zodat je weet wat je kunt.

Als je liever crew wilt zijn of je wilt een NPC (maar geen leraar) zijn, dan hoef je hier natuurlijk niet over na te denken.

Als leraar ben je overdag de leraar en ‘s avonds kun je andere rollen vervullen. Dit betekend dat je het spel van veel verschillende kanten meemaakt en dat maakt het ook leuk. Als leraar geef je natuurlijk les in één van de vakken. Het is helemaal aan jou om te beslissen hoe die lessen worden gegeven.

Inschrijven

Als je de standaard dingen weet over je personage, dan is het tijd om je in te schrijven via het inschrijfformulier. Een inschrijving is pas compleet als het inschrijfbedrag is betaald.

Hier kan je je inschrijven: Inschrijven

Het kan zijn dat bepaalde afdelingen of jaren al vol zijn en je daar dus niet meer voor kan inschrijven. Als dit het geval is, zal er contact met je worden opgenomen om te kijken wat er nog wel mogelijk is.

Ook als je je wilt inschrijven als leraar word er contact met je opgenomen om te overleggen over je personage en in welk vak je les gaat geven.

Kostuum

Nu je je hebt ingeschreven is het belangrijk om te verzinnen wat je aan gaat doen. Academie der Toverkunsten speelt zich in de huidige tijd af, maar in een wereld voor magie. Spijkerbroeken zijn niet toegestaan. Voor de rest zijn er haast geen grenzen aan het kostuum van spelers! Wees vooral creatief. Ga bijvoorbeeld helemaal los met de kleuren van jouw afdeling of draag een mooi hoofddeksel.

Kijk voor inspiratie op het tussen de foto’s op deze website, onze facebookpagina en informatieboekje.

Als organisatie zullen wij voor iedereen een stropdas in de kleur van de afdeling verzorgen.

Wanneer je een NPC bent of crew en je hebt gave kostuums: neem het vooral mee. Academie der Toverkunsten is een nieuw evenement, dus het aantal kostuums in bezit van Project M is nog heel laag.

Achtergrond

Iedere persoon die verschijnt op de Academie der Toverkunsten heeft een verhaal. Er is een reden waarom iemand in een bepaalde afdeling zit of een bepaalde studie heeft gekozen. Dit kan iets simpels zijn als het lot of iets veel ingewikkelders. Het komt er in ieder geval op neer dat een personage meestal dieper is dan wat er op het eerste gezicht te zien is.

Het is dus zeker aan te raden om een achtergrond te schrijven voor jouw personage!

Als je dit hebt gedaan kun je het opsturen naar spelleiding.projectm@gmail.com ,  dan kan de spelleiding met jouw verhaal aan de slag en kan je op het evenement er dingen uit terug verwachten.

Het evenement

Dan is het tijd voor het evenement! Voor eten en een bed word gezorgd.

Vrijdagavond beginnen we met het spel. Zondagmiddag is het helaas weer afgelopen na de uitslag over wie de afdelingsbeker heeft gewonnen.

Wij hebben er al zin in!