Academie der Toverkunsten 2

Academie der Toverkunsten 2 is op 15 tot en met 17 februari in Scoutcentrum Het Kruithuis te Delft. Hierbij zitten 2 overdekte overnachtingen, 2 maal ontbijt, lunch en warme maaltijd en het lenen van een stropdas van jouw afdeling bij inbegrepen.

Het evenement is vol! Als je je nu inschrijft kom je op de wachtlijst. Je kan je nog inschrijven als speler, maar dan kom je op de wachtlijst. Als je op de wachtlijst staat krijg je het te horen wanneer er een plekje vrijkomt, zodat je toch kunt meedoen. Mocht er geen plek meer zijn en komen, dan krijg je achteraf natuurlijk je geld terug.

Klik hier om je in te schrijven: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdH7ZcvIny0l8IvnRU8NKZJ2MEMrvqDgTyl_8g0KKm7Ri4bTA/viewform?usp=sf_link

Inschrijving is pas compleet na de betaling van het inschrijfgeld EN lidmaatschapsgeld (t.w.v. €10,-).

De voorinschrijving is tot en met 31 december 2018. Hierna zullen alle prijzen met €10,- stijgen.

Vanaf 1 januari worden alle inschrijvingen verzilverd. Dit houdt in dat we er vanuit gaan dat je komt. Mocht je toch niet komen, dan kunnen we niet garanderen dat je je inschrijfgeld terug kunt krijgen.

De inschrijving is pas compleet als het inschrijfgeld en lidmaatschapsgeld is betaald.  Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt naar NL18 INGB 0748 6835 26 ten name van KDM Hendriks. Vermeld in de beschrijving jouw OC naam, IC naam of NPC en het evenement. Bijvoorbeeld: Piet Jansen wilt naar Academie der Toverkunsten 1 komen met het personage Albrecht Merdue. In de beschrijving van zijn betaling staat dus: Piet Jansen, Albrecht Merdue, Academie der Toverkunsten 1.