Expeditie 3 – Tarisai

De afdeling Tarisai heeft afgelopen Academie der Toverkunsten de Afdelingsbeker weten te bemachtigen, als beloning is de gehele afdeling uitgenodigd voor deze Expeditie. Dit is op 1 september en duurt van 10:00 tot 17:00. We verzamelen op de nog nader te bepalen locatie en daarna trekken we het bos in. We verzorgen een simpele lunch.

Inschrijvingen zijn enkel op uitnodiging of voor leden van de afdeling Tarisai.

Klik hier om je in te schrijven: https://forms.gle/bcrrhcAFUuPGnrwC9

Inschrijving is pas compleet na de betaling van het inschrijfgeld.

Academie der Toverkunsten 3

Academie der Toverkunsten 3 is 21, 22 & 23 in februari 2020 in Scoutcentrum Het Kruithuis te Delft. Hierbij zitten 2 overdekte overnachtingen, 2 keer ontbijt, lunch en warme maaltijd en het lenen van een stropdas van jouw afdeling bij inbegrepen.

Inschrijving is pas compleet na de betaling van het inschrijfgeld. Pas daarna wordt jouw plek gereserveerd. Er zijn 45 spelersplekken en 15 NPC-plekken. Wanneer deze vol zijn mag je op de wachtlijst. Inschrijven als NPC kan alleen in overleg met de spelleiding. Wanneer je inschrijving is afgerond krijg je hiervan een bevestiging.

Klik hier om je in te schrijven: https://forms.gle/h9h8TBZZnAJSxSuh7

De voorinschrijving is tot en met 31 december 2019. Hierna zullen alle prijzen met €10,- stijgen.

Vanaf 1 januari worden alle inschrijvingen verzilverd. Dit houdt in dat we er vanuit gaan dat je komt. Mocht je toch niet komen, dan kunnen we niet garanderen dat je je inschrijfgeld terug kunt krijgen.

De inschrijving is pas compleet als het inschrijfgeld en lidmaatschapsgeld is betaald.  Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt naar NL20 RABO 0153 9008 65 ten name van Dries de Roover. Vermeld in de beschrijving jouw OC naam, IC naam of NPC en het evenement. Bijvoorbeeld: Piet Jansen wilt naar Academie der Toverkunsten 1 komen met het personage Albrecht Merdue. In de beschrijving van zijn betaling staat dus: Piet Jansen, Albrecht Merdue, Academie der Toverkunsten 1.