Expeditie

De kosten van een Expeditie bedragen €7,50

Bij de prijs zit inbegrepen: Lunch en het lenen van een stropdas van jouw afdeling als dit nodig is.

Academie der Toverkunsten

Prijs voor een NPC (voorinschrijving)= €45,-

Prijs voor een NPC =  €55,-

Prijs voor een speler (voorinschrijving)= €75,-

Prijs voor een speler = €85,-

 

Bij de prijs zit inbegrepen: 2 overnachtingen in het gebouw op een bed inclusief matras, toilet en douche, 2 keer ontbijt, 2 keer lunch, een broodmaaltijd op de eerste avond en een warme maaltijd op de tweede avond, het lenen van een stropdas van jouw afdeling en natuurlijk een hoop mooi spel.

 

 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Project M bedraagt €10,- Spelers en NPC’s dienen jaarlijks lidmaatschap te betalen. Een deelnemer moet lid zijn om mee te mogen doen aan een evenement.

 

Betalen

Na betaling van is je inschrijving afgerond en wordt jouw plaats voor je gereserveerd.

Het geld kan worden overgemaakt naar NL18 INGB 0748 6835 26 ten name van KDM Hendriks. Vermeld in de beschrijving jou OC naam, IC naam of NPC en het evenement. Bijvoorbeeld: Piet Jansen wilt naar Academie der Toverkunsten 1 komen met het personage Albrecht Merdue. In de beschrijving van zijn betaling staat dus: Piet Jansen, Albrecht Merdue, Academie der Toverkunsten 1.

 

Verzilvering van de inschrijving

Bij de Academie der Toverkunsten zal de inschrijving na het sluiten van de voorinschrijving worden verzilverd. Dit betekend dat het niet meer mogelijk is om het volledige inschrijvingsbedrag terug te krijgen.